Leveransvillkor

Orderbekräftelse

Efter att du har gjort din beställning hos oss skickas automatiskt en bekräftelse ut. I denna kan du se vad som finns i beställningen, och när du kan förvänta dig att den levereras. Vi rekommenderar dig att alltid titta igenom dina orderbekräftelser. Om det är något som inte är korrekt vill vi att du meddelar oss genast. På så vis kan vi korrigera felet innan beställningen skickas iväg, och du slipper extra frakt- eller returkostnader. Har vi begått ett misstag och det du får i din leverans inte stämmer överens med din order, så står vi självklart för kostnaderna. I orderbekräftelsen finns också ett ordernummer. Detta är bra att ha till hands, oavsett vilken typ av fråga du har gällande din order.

Leverans

I dagsläget kan du i vår butik välja mellan frakt genom DHL, för leverans inom Sverige. Ditt paket hämtar du ut vid ditt utlämningsställe. Fraktkostnaden är 59:-, och din order är fraktfri om värdet på varorna är 500:- eller över detta. För leverans till utland använder vi oss av DHL Express. Du kan också välja att hämta ut ditt paket direkt på vårt lager, självklart utan kostnad.

Leveransen av din beställning tar vanligtvis 1-3 dagar, om alla varor finns på lager. Lägger du din beställning under den senare hälften av dagen så packas och skickas denna tidigast följande dag. När din beställning skickas från oss så går det ut ett epostmeddelande om detta. När beställningen sedan har kommit fram till ditt utlämningsställe, så skickas en avisering som SMS.

Om du har fyllt i felaktiga adressuppgifter och vi redan har skickat paketet så är kostnaden 225 SEK för att ändra uppgifterna i efterhand (detta är nivån på Postnords egen avgift). Ändringen kan ta upp till 2 dygn att genomföra.

Ej uthämtade paket

Om du som kund inte hämtar ut ditt paket, och det går tillbaka till oss, så förbehåller Mother Earth tar sig rätten att debitera 250 kr för arbete och fraktavgifter. Vänligen notera att ångerrätten inte kan krävas då ett paket ej hämtats ut.