Om Mother Earth

Tycker du att det är viktigt att den mat du köper har en bra kvalitet? Och att varorna har producerats och hanterats på ett verkligt hållbart sätt, från plantering till att du har dem i handen?

Det tycker vi på Natessen AB i Mölnlycke utanför Göteborg. Vi är en sammansvetsad grupp människor med olika bakgrunder som tillsammans arbetar för att sprida riktigt fina, ekologiska och hållbart producerade livsmedel – de bästa som vi kunnat hitta på vår planet.

Med varumärket Mother Earth och internetbutiken MotherEarth.se vill vi göra dessa fantastiska produkter tillgängliga för alla. Eftersom vi under många år importerat ekologiska råvaror till Sverige, har vi byggt upp ett unikt globalt kontaktnät med producenter från hela världen. Vi kan ta in varor utan att gå genom mellanhänder och kan, tack vare detta, tillhandahålla dessa till rimliga priser, och samtidigt också ha insyn i hur de verkligen produceras. Många av våra produkter odlas, skördas och hanteras genom traditionella och naturliga metoder i brukarägda kooperativ, där intäkterna från försäljningen verkligen kommer odlarna och deras familjer till gagn. Det är vad vi kallar en verkligt hållbar produktion, från jord till bord.

Här på bloggen kommer du, förutom en mängd fina gästbloggare, framför allt att möta Emma Rehn och Viktor Ingemarsson. Emma arbetar med Natessen och Mother Earths sociala verktyg där vi kommunicerar med kunder och återförsäljare, och där vi också delar med oss av hur vi och våra odlare arbetar med de varor som du kanske kommer att stöta på så småningom. Viktor är raw food-kock, matkreatör/inspiratör och kokboksförfattare, och skapare av många av de fantastiska recept som du kommer att hitta här på bloggen.

Följ med oss mot en hållbar framtid – med riktigt bra ekologiska varor under färden!  

motherearth-ekologisk-superfood-om-oss